***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

25 Ekim 2009 Pazar

TEKİRDAĞDAN KISA-KISA HABERLER


ÇorludaTrafik kazası, 1 ölü
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki trafik kazasında, 1 kişi öldü. Alınan bilgiye göre, Ahmet Terzi'nin kullandığı motosiklet, Çırak Bayırı mevkisinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu T.B'nin kullandığı 59 PN 229 plakalı kamyona çarptı. Kazada, çarpışmanın etkisiyle başını kamyona çarpan motosiklet sürücüsü Terzi, olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü T.B'nin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sahte para operasyonu
Tekirdağ'ın Çerkezköy ve Çorlu ilçesinde, sahte para kullanan 2 kişi tutuklandı, 1 kişi ise gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bir ihbarda, plakası açıklanmayan otomobilin içindeki R.Ö. ve M.K'nin İstanbul'dan aldıkları sahte dolarları Çerkezköy'de bozduracakları bildirildi. Bunun üzerinde Çerkezköy'de durdurulan ve arama yapılan aracın konsol kısmında 20 adet sahte dolar, 2 adet sigara şeklinde sarılmış tütünle karışık 4 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili adli makama sevk edilen R.Ö. ve M.K. tutuklandı. Çorlu ilçesinde ise A.İ.A'ya ait restoranda yemek yiyen G.A, hesabı sahte 100 dolarla ödemek istedi. Paranın sahte olduğunun anlaşılması üzerine polis ekiplerince yakalanan G.A. gözaltına alındı.

Plaka sahte, sigaralar kaçak
Tekirdağ'da, şüphelendikleri aracın sahte plakalı olduğunu belirleyen polisler, gerçek plakaları aradıkları bagajda çok miktarda bandrolsüz sigara ve içki ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre, içinde K.Y. ve K.Y'nin bulunduğu park halindeki 34 NOK 137 plakalı araçtan şüphelenen polis ekipleri, aracın şase numarasından sorgulama yaptı. Aracın gerçek plakasının 34 FD 4284 olduğunu ve İstanbul'da hacizli yakalama emri bulunduğunu belirleyen ekipler, aracın sahibi A.S'ye ulaştı. A.S'nin aracın gerçek plakasının bagajda olduğunu söylemesi üzerine yapılan incelemede, plakalar aranırken, bandrolsüz 158 paket puro, 461 paket sigara ve 4 adet içki ele geçirildi. İçki ve sigaralara el konulurken, A.S, K.Y. ve K.Y. hakkında soruşturma başlatıldı.
KAYNAK:www.22haber.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...