***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

12 Ekim 2009 Pazartesi

Nalcı, Çorlu-Tekirdağ Bağlantı Yolu’nun Sözünü Aldı

10 Ekim 2009 Cumartesi günü Muratlı Tekirdağ demiryolu bağlantı yolunun ilk kaynağını yapmak üzere Tekirdağ’a gelen Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım, Ulaştırma Müsteşarımız Sayın Mehmet Habip Soluk ile MHP Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Kemalettin Nalcı ve birçok yetkili bir araya gelmiştir.
Demiryolu inşaatı ile ilgili yetkililerden bilgi alan Nalcı ve davetliler, inşaatın son durumu ve bitiş tarihi ile yapılan diğer çalışmalar hakkında bilgilendirilmiştir.
Nalcı, Çorlu-Tekirdağ Bağlantı Yolu’nun Sözünü Aldı
Yapılan bilgilendirme sırasında, MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, tüm Trakya Halkı’nın merakla beklediği Çorlu - Tekirdağ ve Çerkezköy – Kınalı bağlantı yollarının çift şerit olması gerektiğini ve bu yolların yapımının bir an önce yatırım takvimine alınması gerektiğini belirtmiştir. “Bilindiği gibi bu yollar, çok sık kullanılan, ağır yüklere maruz kalan ve birçok kazanın meydana geldiği yollardır. Yollar yapıldığı takdirde vatandaşımız ve nakliyecilerimiz rahatlayarak kazaların azalması sağlanacak ve Türkiye’nin en çok katma değer yaratan İllerinden birisi olan Tekirdağ’ımıza yakışan yapılmış olacaktır” ifadelerini kullanan Nalcı, daha sonra Kumbağ ile Şarköy’ü birleştiren Uçmakdere yolunun da yapılmasını Bakan’dan istedi. Sayın Bakanımız bağlantı yolları ile ilgili olarak “okyanusu geçip derede boğulmayız. Bahsettiğiniz yolları en kısa sürede yapacağız” dedi. Daha sonra Sayın Bakanımız ve Sayın Valimiz Zübeyir Kemelek de, Kumbağ Şarköy yolunun valilik bünyesinde yapılacağını ve bir an önce gerekli çalışmaların başlayacağını belirtti.
Verilen sözlerin takipçisi olacağını ve bu yollar yapılana kadar gündemde tutacağını sözlerine ekleyen Nalcı, daha sonra yetkililer ile beraber demiryolu güzergahından geçerek, Muratlı’da rayların ilk kaynağının yapılması işlemine katılmış ve vatandaşlarla sohbet etmiş ve isteklerini not almıştır.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...