***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

26 Ekim 2009 Pazartesi

Çorlu`da Vahşet: 3 Ölü 2 Yaralı



Tekirdağ ilinebağlı Çorlu' ilçesininŞahpaz köyünde tarla anlaşmazlığı yaşadığı yeğeninin evini pompalı tüfekle basan amca dehşet saçtı. Akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen zanlı, biri çocuk 3 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi yaraladı.
İddiaya göre, Şahbaz köyünde, akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Rahim Y. (57), tarla yüzünden anlaşmazlık yaşadığı yeğeni Bekir Y.'nin (39) evini bastı. Yanında getirdiği pompalı tüfeğini ateşleyen zanlı, evde bulunan Bekir Y. (39), eşi İlknur Y. (35), oğulları A. Y. (3), kardeşi Ersin Y. (27) ile annesi Muradiye Y.'ye (65) birer kez ateş etti. Zanlı daha sonra olayda kullandığı tüfekle birlikte kayıplara karıştı. Köydeki vatandaşların yardımı ile Çorlu’da bulunan hastanelere götürülen Y. ailesinin fertlerinden Bekir Y. (39) ile A. Y. (3) kaldırıldıkları hastanede, Bekir Y.’nin annesi Muradiye Y. ise olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırıdan Ersin Y. (27) ve İlknur Y. (35) yaralı olarak hastanede tedavi altına alındılar. Eve gelen jandarma ekipleri, anne Muradiye Y.'nin öldüğünü belirlerken, İlknur Y. ile Ersin Y.’nin hayati tehlikelerinin olduğu ve yaşam mücadelesi verdikleri öğrenildi.Çorlu Jandarma Komutanlığı zanlı Rahim Yılmaz’ı köyde ve civarda aramaya başladı. Yollarda uygulama başlatan Jandarma ekipleri Rahim Yılmaz’ı 6 saat süren arama çalışmalarının ardından köyde bulunan bir ahırda yakaladı.
Olaydan sonra kan gölüne dönen evde Çorlu Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı uzun süren incelemelerde bulundu. Eve kimseyi yaklaştırmayan jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Jandarma ekipleri tarafından yakalanan zanlı Rahim Yılmaz’ın akli dengesinin yerinde olmadığı ve jandarmada ifadesinin alındığı öğrenildi. Olayda ölen Bekir Yılmaz, oğlu Arda Yılmaz ve annesi Muradiye Yılmaz'ın cesetleri İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

KAYNAK:AVRUPAYAKASIGAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...