***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

29 Ekim 2009 Perşembe

6 Yaşındaki Muhammedin Zanlıları Adliyeye Getirildi


Tekirdağ iline bağlı Çorlu’da 6 yaşındaki Muhammed Fırtına’nın ölümü ile ilgili olarak tutuklu bulunan anne Dilber F.’nin de aralarında bulunduğu 4 kişi savcının talebiyle soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısına ifade verdiler.

Çorlu’da 14 Nisan 2009 tarihinde kaybolan 6 yaşındaki Muhammet Fırtına’nın cesedi Çorlu Nusratiye Mahallesi Kumluca Mevkisinde bulunmuş, anne Dilber F. cesedinin Muhammed`e ait olduğunu giysi ve ayakkabılarından teşhis etmişti. Yaşanan olay sonrası Çorlu Emniyet Müdürlüğü’nde 3 gün boyunca cinayet şüphelisi olarak sorgulanan anne Dilber F., Kemal E., Kader S., Fadime S., Kadir S. ve Sinan G. Çorlu Adliyesi’ne sevk edilmiş ve çıkartılığı adli mercilerce 29 Mayıs 2009 tarihinde ‘nitelikli ve kasten öldürme’ suçundan tutuklanmışlardı. Tutuklanan zanlılardan anne Dilber F., Kader S., Fadime S. ve Kadir S. Tekirdağ Cezaevine, Sinan G. ile Kemal E. ise Silivri L Tipi Cezaevi’ne gönderilmişti. Zanlılardan Sinan G., yaşanan olay sonrası tutuklu bulunduğu Silivri L Tipi Cezaevi’nde intihar ederek hayatına son vermişti. Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın isteği üzerine Çorlu Adliyesi’ne getirilen anne Dilber F., Kader S. Kadir S. ve Fadime S. Çorlu Cumhuriyet Savcısına ifade verdi. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alınan 4 kişi daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında jandarma ekiplerince tutuklu bulundukları Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi. Yeni doğurduğu bebeği ile cezaevine konulan Kader S., ifade vermeye de kucağında ki bebeği ile geldi.
Anne Dilber F. kaybolduğunu iddia ettiği oğlu için televizyon yayınlarına katılmış, günlerce ekranda gözyaşı dökmüş, oğlunun kayıp olduğuna dair izleyenleri inandırmaya çalışmıştı. Ancak anne Dilber F., cesedi bulunan Muhammed`in katil zanlısı olarak gözaltına alındığında ise olayı bildiğini ancak Muhammed`i kendisinin öldürmediğini söylemişti.
KAYNAK.ÇORLU AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...