***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

17 Eylül 2009 Perşembe

GENÇLİK AŞKIYLA YILLAR SONRA

Epsilon Yayınevi’nin yeni yazarlara şans vermek amacıyla yarattığı yan kuruluşu Sepya kitapseverleri genç bir yazarla tanıştırıyor... Ramis Çınar'ın Söylenmemiş Sözler adlı kitabı serinin bir halkası olarak okura sunuluyor. Kitap, eski sevgilisiyle yıllar sonra tesadüfen karşılaşan başarılı bir reklamcının öyküsü üzerine kurulu.
"Sana söylemek isteyip de söyleyemediğim o kadar çok şey var ki; bunları anlatmaya kalksam nereden başlayacağımı bilemem…” cümlesiyle başlıyor kitap.
Hırslı ve başarılı bir reklamcı olan Sezgin bir sabah işe giderken kendisini yıllar önce terk eden ilk göz ağrısı Meltem’e rastlar. Aradan uzun yıllar geçmesine ve mutlu bir evlilik sürdürmesine rağmen onu unutamamıştır. Bu beklenmedik karşılaşmayı izleyen günlerde karşı koyamadığı bir istekle Meltem’i takip etmeye başlar. Bir süre sonra onun karşısına çıkma cesaretini gösterir.
İLETİŞİM FAKÜLTESİ MEZUNU
Kitabın yazarı Ramis Çınar, 9 Ocak 1983'te Bulgaristan'ın Silistre iline bağlı Dulovo kasabasında doğdu. 1989 yılında gerçekleşen zorunlu göç sırasında ailesiyle birlikte Türkiye'ye göç etti. İlk, orta ve lise öğrenimini Çorlu'da tamamladı. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde okuyan Çınar, mezuniyetinden bir yıl sonra Söylenmemiş Sözler adlı eserini kaleme aldı. Özel sektörde Halkla İlişkiler ve Satın Alma pozisyonlarında çalışan yazar, halen bir kamu kuruluşunda Basın ve Halkla İlişkiler görevlisi olarak çalışmakta ve yazın alanındaki çalışmalarını da sürdürüyor.
HABER VE FOTO:FATMA MİRAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...