***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

10 Eylül 2009 Perşembe

Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa DEMİR, yoğun yağış nedeniyle oluşan selden zarar gören Saray ilçesinde incelemelerde bulundu









Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa DEMİR, yoğun yağış nedeniyle oluşan selden zarar gören Saray ilçesinde incelemelerde bulundu.
İlk olarak Saray ilçe merkezine gelen Bakan Demir burada kaymakamlık binasında Tekirdağ Valisi Zübeyir KEMELEK, Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin AKBULUT ve Tekirdağ Milletvekili Prof.Dr.Necip TAYLAN ile bir süre görüşerek, selin neden olduğu zararın boyutları hakkında bilgi aldı.
Bakan Demir, görüşmede yaptığı açıklamada, Afet Kanunu kapsamında altyapı ve yapı hasarların giderilmesi konusunda gerekli çalışmaları başladıklarını söyledi.
Saray ın, 80-100 yılın en yüksek orandaki yağışını aldığına dikkati çeken Bakan Demir, Karadeniz de de benzer durumu yaşadıklarını kaydetti.
Bölgede meydana gelen sel felaketinin, gelecek yıllarda daha fazla yağışın olabileceğini gösterdiğini ve tedbirlerini de buna göre almaları gerektiğini ifade eden Bayındırlık ve İskân Bakanı Sayın Mustafa DEMİR: Saray da yaşananlardan dolayı büyük üzüntü içindeyiz. Ancak ne yapsak giden can geri gelmiyor. Dere yataklarının bulunduğu yerlere çok dikkat etmeli ve buralara evler yapılmamalı. Dere yataklarında gereken ıslah çalışmaları yapılmalıdır, dedi.
Bayındırlık ve İskân Bakanı Sayın Mustafa DEMİR, kaymakamlık ziyaretinin ardından, selin etkili olduğu Güngörmez VE Bahçeköy köylerinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...