***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Eylül 2009 Çarşamba

AKM de Tadilat




Çorlu Belediye Binası Hizmet Binası için AKM de tadilat çalışmaları başladı. Çorlu Belediye hizmet binası halen Hatip mahallesi Ali Osman Çelebi Bulvarında faaliyetini sürdürmektedir.
Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda bina içinde bulunan eski yerleşim yerlerinde yıkım çalışmaları başlamıştır. Fen İşleri Müdürü Muammer Özer Atatürk Kültür Merkezi binasında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Özer ‘ Belediye hizmet binamızı bir an önce yetiştirmek ve yapılacak tadilat masraflarından tasarruf etmek amacıyla imkanlar dahilinde ara duvarların yıkılması ve zemin kaplamalarının sökülmesi işlemlerini biz yapıyoruz. Belediye hizmet binamızda Elektrik, Bilgisayar, Sıhhi Tesisat ve Isıtma Tesisatının alt yapısı yeniden kurulacak. Gerekli katların zemin kaplamaları yenilenecek. Asansörler değiştirilecek. Belediye Hizmet birimlerinin yerleşimine göre bazı ara bölmelerin yerleri değiştirilecek. İç ve dış boyası yenilenecek.’ Dedi.
Çorlu Belediyesi Hizmet Binası tadilat bittikten sonra tekrar eski yerinde şehir merkezinde vatandaşın hizmetine sunulacak
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...