***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

26 Ağustos 2009 Çarşamba

Türkiye İş Bankası, Babaeski Şubesi 85'nci Kuruluş Yıldönümünü Kutladı


Haber: Metin KARAKUŞ
Türkiye İş Bankası Babaeski Şubesi çalışanları, 85’nci Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Atatürk Anıtına Çelenk Koydu.
Türkiye İş Bankası Babaeski Şubesi Müdürü Yeşim Ataün ve Banka Personeli, 85. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtına bir çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular.
Müdür Yeşim Ataün, yaptığı konuşmasında, "Türkiye İş Bankasının kuruluşunun 85’nci yıldönümü nedeniyle bir tören düzenlediklerini belirterek, şunları söyledi;
“ Cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankası olan İş Bankası büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün direktifleriyle İzmir birinci İktisat Kongresi’nde alınan kararlar doğrultusunda 26 Ağustos 1924 tarihinde kurulmuştur. Bugün 85’inci kuruluş yıldönümün kutladığımız İş Bankası’nın vizyonu, günümüz şartlarında lider, öncü ve güvenilir bir banka konumunu sürdürerek, müşterilerin, hissedarların ve çalışanların, Ülkemizde en çok tercih ettikleri bir banka olmaktır. Bizim amacımız her zaman, müşteri ihtiyaçlarını hızlı, etkin, kaliteli çözümlerle karşılamak, hissedarlarımıza yarattığımız değeri istikrarlı bir biçimde artırmak ve çalışanlarımızı işlerinde en yüksek performansı gösterebilmeleri için teşvik etmektir.”

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...