***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

25 Ağustos 2009 Salı

KIRKLARELİNDEN KISA KISA

EVDEN ZİYNET EŞYALARI ÇALINDI
Kırklareli'nde bir evden çok sayıda ziynet eşyası çalındı. Edinilen bilgilere göre, Karakaş Mahallesi 100. Yıl Caddesi'nde B.S'ye ait evine giren kişi ya da kişiler, altın yüzük, 2 kolye, bileklik ile kol saati çaldı. Bu arada, B.S'ye ait posta kutusundan da küçük bir kağıda yazılı 'kızını seviyorsan sus biz sizi görüyoruz' şeklinde bir not çıktı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
ÜZERİNDE BIÇAK TAŞIYAN KİŞİ YAKALANDI
Kırklareli'nde üzerinde bıçak taşıyan kişi yakalandı. Edinilen bilgilere göre, Yayla Mahallesi Merdivenli Sokak'ta, şüphe üzerine polis tarafından aranan T.Ç'den bıçak bulundu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.Ç, ifadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakılırken bıçağa el konuldu.
AĞAÇTAN DÜŞEN KİŞİ YARALANDI
Demirköy ilçesinde bir kişi ağaçtan düşerek yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Yeni Mahallesi İğneada Caddesi'nde evinin bahçesindeki ağaca elma toplamak için çıkan A.K, dengesini kaybetmesi sonucu düşerek yaralandı. A.K, Demirköy Sağlık Ocağı'na kaldırıldı. Sağlık ocağında tedavisi yapılan A.K, daha sonra taburcu edildi.
PARMAKLARINI ODUN KESME MAKİNESİNE KAPTIRDI
Demirköy ilçesinde bir kişi parmaklarını odun kesme makinesine kaptırdı. Edinilen bilgilere göre, Hamdibey Mahallesi Urgazyolu Kümeevler'deki bir fabrikada işçi olarak çalışan H.K, sağ el parmaklarını odun makinesine kaptırdı. Parmakları kopan H.K, Demirköy Sağlık Ocağı'ndaki ilk tedavisinin ardından hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Kırklareli Devlet Hastanesine sevk edildi.
BAKKALA SAHTE PARA VEREN KİŞİ YAKALANDI
Lüleburgaz ilçesinde alış veriş yaptığı bakkala sahte 100 lira veren kişi yakalandı. Edinilen bilgilere göre, Gündoğu Mahallesi Kışla Sokak'ta G.B'e ait bakkaldan alış veriş yaparak sahte 100 lira veren Y.M, polislerce yakalandı. Olayla ilgili soruşturmalar sürüyor. EVDEN HIRSIZLIK Kırklareli'de bir evden ziynet eşyası çalındı. B.S'nin Karakaş Mahallesindeki evinden henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce altın yüzük, altın zincir, altın bilezik, kolye ve bileklik çalındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İŞ KAZASI: 1 YARALI
Demirköy ilçesininde fabrikada çalışan bir işçi yaralandı. Hamdibey Mahallesi'nde bir fabrikada işçi olarak çalışan H.K, odun kestiği esnada elini keski makinesine kaptırdı. H.K, Kırklareli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
TARTIŞTIĞI EŞİNİ DÖVDÜ
Lüleburgaz'da bir kişi tartıştığı eşini dövdü. Güneş Mahallesi'nde oturan B.K, tartıştığı eşi H.K. tarafından dövüldüğünü iddia ederek, polise şikayet etti. Polis ekipleri, B.K'yı sağlık kontrolünden geçirdikten sonra olayla ilgili soruşturma başlattı.
OTOMOBİLDEN HIRSIZLIK
Lüleburgaz ilçesinde park halindeki bir otomobilden para ve kredi kartı çalındı. U.Y'nin Özerler Mahallesi'nde park halinde bıraktığı 39 LH 323 plakalı otomobilden henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce 550 TL ve çeşitli bankalara ait kredi kart çalındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
KAYNAK:www.22haber.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...