***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

25 Ağustos 2009 Salı

Çerkezköy İlçesinde Ramazan şenlikleri başladı

Tekirdağ iline bağlı Çerkezköy ilçesinde Ramazan Şenlikleri ünlü Türkücü Latif Doğan'ın konseriyle start aldı. İftar sonrası yapılan açılışa Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem katılarak, Şenlik Alanı'nın kurdelasını keserek acılışı diğer davetlilerle birlikte yaptılar. Evim Limited Şirketi tarafından organize edilen Ramazan Şenlikleri, Feshane Geceleri'ni ramazan bitimine kadar Çerkezköy'e taşıyacak.
Çerkezköy Halk Pazarı yanınra kurulan Ramazan Şenlikleri'nin açılışı ünlü sanatçı Latif Doğan ve Hüseyin Şimşek'in konserleriyle gerçekleşti. Bir ay sürecek olan Şenlikler'in açılışı cumartesi günü iftar sonrası gerçekleştirildi. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen açılış töreninde Festival Alanı'nın kurdelasını Milletvekili Kemalettin Nalcı ile Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem yaptı. Açılış sonrası festival alanını dolaşan Başkan Ali Ertem, "İlk defa böyle bir organizasyon Çerkezköy'de düzenleniyor. İstanbul'daki Feshane Geleneği'nin buradada devam etmesini temenni ederim." diye konuştu. Açılışta konuşan Milletvekili Kemalettin Nalcı ise, bir ay sürecek olan festivalin hayırlı olmasını diledi. Açılışa Nalcı ile Ertem'in yanı sıra Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Ak Parti İlçe Başkanı Sait Yazı, Kapaklı Ak Parti Belde Başkanı Hamit Oral, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş ve binlerce Çerkezköylü katıldı.
Binlerce Çerkezköylü'nün katıldığı Ramazan Festivali açılışı daha sonra Hüseyin Şimşek ile devam etti. Şarkıcı Hüseyin Şimşek, popüler şarkılarla festivalin ilk gününde Çerkezköylüler'i coşturdu. Konseri izleyen Başkan Ali Ertem'de konser alanını dolduran halka hitap etti. Sahneye davet edilen Belediye Başkanı Ali Ertem, "Ramazan şenlikleriyle birlikte ilk defa bu akşam Çerkezköy'de başlayan bu Feshane gecelerinin devam etmesini diliyorum. Hep birlikte vatandaşlarımız değerli sanatçılarımızı dinleyerek, standlarımızda iihtiyaçlarını alabilecekler. Ben Çerkezköy Halkının böyle bir organizasyonda mutlu ve huzurlu olmasını temenni ediyorum. Bu ayın bütün müslümanlara hayırlı olmasını dilerim." dedi.
Hüseyin Şimşek'in programını tamamlamasının ardından gecenin heyecanla beklenen ismi Latif Doğan sahne aldı. Ünlü sanatçı Latif Doğan'ın sahneye gelmesiyle birlikte konser alanı hareketlendi. Hayranlarını dakikalarca selamlayan Latif Doğan, ilk şarkıda seyircilerle birlikte düet yaptı. Doğan'ın 'Yar gelecek' şarkısına seyirciler eşlik ederken, Doğan meşhur 'küstüm' şarkısıyla hayranlarını coşturdu.
Evim Limited Şirketi tarafından organize edilen Ramazan Şenlikleri'nin, Feshane Geceleri'ni Çerkezköy'e taşıyacağını söyleyen organizatörler Osman Öğütçü, Mehmet Öğütçü ve Ömer Öğütçü gecede Latif Doğan konserinden önce halkı selamladılar.
Her akşam birbirinden ünlü sanatçıların konseriyle renklenecek Ramazan Şenlikleri'ni izlemek sadece 1 TL ile mümkün olacak. 130 tanıtım ve alışveriş standının kurulduğu şenliklerde, lunaparktan çay bahçelerine kadar birçok dinlenme ve eğlence merkezi yer alıyor. Festivalin ilk gününde standlar doldu taştı. Çeşitli ürünlerin sergilenip, satışa sunulduğu stantlara büyük ilgi gösteren vatandaşlar alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Ramazan Şenlikleri'nde Hakkı Bulut, Cengiz İmren, Ceylan, Hüsnü Şenlendirici, Azer Bülbül, Hülya Polat, Güler Işık, Yaşar İpek, Hüseyin Şimşek, Rahmi Aydın, Abdullah Karaman, Yılmaz Kasapoğlu, Gönül Kahraman, Adnan Yılmaz, Sebahat Yılmaz, Ankaralı Ayşe, Mersinli İsmail, Cimilli İbo, Yasemin Yıldız, Toprak, Celal Yarıcı, Yusuf Harputlu, Ferman Akdeniz, Mehmet Akyıldız ve Yağız çeşitli günlerde katılarak konser vereceği öğrenildi.Şenlikler Bayram'ın 3'üncü Günü'ne kadar devam edecek.
KAYNAK:ÇERKEZKÖY GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...