***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Ağustos 2009 Salı

İpsala Kent Konseyi’nden Keşan kent Konseyi’ne ziyaret…








Edirne iline bağlı İpsala’da yeni kurulan Kent Konseyi çalışmalar hakkında bilgi almak üzere Keşan Kent Konseyi’ni ziyaret etti.
Edirne iline bağlı İpsala Kent Konseyi başkanı Hayati Arda, Genel Sekreter Hakan Selvi, Yazman Kadir Vardar, Yazman Yardımcısı Birol Aba ve üyeler Akif Şaban Gündüz ile Recep Çomak dün saat 16.15 sıralarında Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda Keşan Belediye başkan Yardımcısı Sabri Küçükkarakaş, Keşan Kent Konseyi Başkanı Bayram Ali Kalfalar ile üyeler Sadi Kuru, Selma Sucuka ve Kent Konseyi Sekreteri Nilay Gümülcineli Yazgılı ile görüştüler.
Kalfalar, İpsala Kent Konseyi’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek “ İpsala Kent Konseyi’ne çalışmalarımız hakkında bilgi vereceğiz. Bilgi ve birikimlerimizi kendileri ile paylaşacağız. Bize gerçekleştirilen bu ziyaretten mutlu olduk. Kent Konseylerinin birbirleri ile dayanışması bölgede önemli işlerin yapılmasına önayak olacaktır. Bu işbirliğinin devam etmesi çok önemli “dedi.
İpsala Kent konseyi Başkanı Hayati Arda da, Keşan Kent Konseyi’nin çalışmalarını kendilerine örnek aldıklarını belirterek “Bu yüzden gerçekleştirdiğimiz ziyaretle çalışmalar hakkında bilgi alarak İpsala’da da bu çalışmaları yürütmeyi hedeflemekteyiz. Bizlere gerekli bilgileri veren Keşan kent Konseyi Başkanı ile tüm üyelerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.




HABER VE FOTO:FATMA MİRAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...