***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Ağustos 2009 Salı

ÇORLU BELEDİYESİ SATIN ALINAN YENİ İŞ MAKİNESİ VE TAŞITLARLA İŞ HACMİNİ GENİŞLETTİ


Alt yapı çalışmalarına hız veren Çorlu Belediyesi hizmetleri daha hızlı ve verimli sağlayabilmek amacıyla Devlet Malzeme Ofisi’nden yeni araçlar satın aldı. Yeni alınan iş makineleri; beko loader, mini yükleyici, greyder, lastikli exkavatör, lastik tekerlekli yükleyici, vibrasyonlu yol silindiri, Atatürk Meydanı’nda sergilendi. Yaz Festivali münasebetiyle Çorlu’da bulunan misafirlerin de katılımıyla bir açılış töreni düzenlenirken, kurdeleyi Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekilleri; Enis Tütüncü, Faik Öztrak, Ziyaeddin Akbulut, Necip Taylan ve Tekirdağ Milletvekili Adem Dalgıç kesti.
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yeni alınan araçlar ile ilgili bilgiler verdikten sonra, “Bu meydanda gördüğünüz araçların tümünü Devlet Malzeme ofisinden aldık. Bunlar Devlet Malzeme Ofisinden bir kalemde satın alınan en yüksek bedelli araçlardır. Böylelikle Belediyemiz çalışmalarını daha iyi bir şekilde sürdürecektir. Araçların alınmasında belediye başkan yardımcıları ve çalışma arkadaşlarımın da payı bulunmaktadır. Bu bir iyi niyetin göstergesidir. Çorlulular biraz daha sabretsinler. Bütün sorunları çözeceğiz.”dedi. Daha sonra greydere binerek basın mensuplarına poz verdi ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Öte yandan Çorlu Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde kullanılmak üzere üç adet kamyon, 2 adet minibüs, 1 adet kamyonet, 3 adet binek otomobil alınarak Belediye’nin hizmetlerinde kullanılmaya başlandı. Ayrıca bir adet tam teçhizatlı ambulans ile bir adet cenaze aracı ihtiyaç duyulan hallerde Çorlululara hizmet verilmek üzere hazırda tutuluyor.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...