***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

31 Ağustos 2009 Pazartesi

GÜRSOYLAR KOLEJİ ŞENLİĞİNDEÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ











Özel Gürsoylar Koleji tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen çocuk şenliklerinin ilki, 29 Ağustos 2009 Cumartesi günü, Çorlu Emlak Konutları 1. Kısım Çocuk Oyun Bahçesinde gerçekleştirildi. Okul Öncesi Eğitimi desteklemek ve erken yaşta eğitimin önemini ailelere vurgulamak amaçlı yapılan etkinlerin ilk ayağında çocuklar gün boyu yapılan etkinliklere ve yarışmalara katılarak, doyasıya eğlendiler.
Kurulduğu günden bu yana öğrencilerin ve bölgenin gelişimini göz önünde bulunduran çalışmalar ile bölge halkının gelişimine olumlu katkılar sağlayan Özel Gürsoylar Koleji, kurum olarak üstlendiği misyon çerçevesinde sosyal sorumluluk projelerimize devam ediyor.
Kurum, gerçekleştirdiği projelerde, çocukları sosyal bireyler olarak yetiştirmek adına, onlara kültürel, sportif ve sanatsal aktiviteleri sevdirmeyi, grup içinde kendilerini ifade edebilmelerine olanak sağlamayı, kendilerini tanımalarına yardımcı olmayı ve okul öncesi eğitime destek vermeyi amaçlıyor.
Bütün bu amaçlarla yola çıkan Özel Gürsoylar Koleji okulların açılmasına az bir zaman kala düzenlediği etkinlikte, yarattığı atmosfer ile çocukları okul ortamına hazırlarken aynı zamanda onlara gönüllerince eğlendikleri bir gün armağan etti. Gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar müziğin ritmiyle coşarken, katıldıkları çeşitli yarışmalarda eğlenerek ödüller kazandılar. Kariyer Merkezinde kendilerini tanımaya ve geleceklerine yön vermeleri açısından yeni açılımlar yakalamaya çalışırken, kum boyama ve yüz boyama stantlarında renklerin dünyasıyla buluştular. Eğlence ve yarışmalar sayesinde birlikte ve birlik olmanın duygusunu yaşayan çocuklar, etkinlik boyunca hoşça vakit geçirdiler.
Özel Gürsoylar Koleji Kurucu Temsilcisi A. Berk GÜRSOY etkinlik ile ilgili olarak; “Eğitimin, özellikle erken yaşta başlayan eğitimin önemini tüm ailelerin kavraması ve öncelik haline getirmesi amacıyla kurum olarak bu etkinliklerin düzenlenmesinin faydalı olduğunu düşünüyoruz. Bizler, burada gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin birçoğunu ve daha da fazlasını okulumuzda, öğrencilerimize sürekli uyguluyoruz. Kurum olarak eğitimdeki en önemsediğimiz kavram; yaparak ve yaşayarak öğrenme. Kendi öğrencilerimizle paylaştığımız çalışmalarımızın ancak bir kısmını taşıyabildiğimiz bu etkinlik alanlarını fazlalaştırarak Çorlu’da ve civar bölgelerde de projelerimize devam edeceğiz.” diyerek, düşüncelerini dile getirdi.
Özel Gürsoylar Koleji
Kurumsal İletişim Birimi

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...