***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

12 Ağustos 2009 Çarşamba

ADD GYK ÜYESİ DEDEOĞLU, “KARANLIK GÜÇLERİN AMACI, SEVR’İ YENİDEN HORTLATMAK”


Haber: Metin KARAKUŞ
Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Trakya Bölge Sorumlusu Hakan Dedeoğlu, ADD Genel Yönetim Kurulu adına yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Karanlık güçlerin amacının, Sevr’i yeniden hortlatmak olduğunu” belirtti.
Dedeoğlu, açıklamasında, Kürt sorunu olarak alevlendirilmek istenen konunun, gerçekte karanlık küresel güçlerin bilinen böl-yönet politikalarının sonuçlarından biri olduğunu belirterek, şunları söyledi.
”Bu karanlık güçlerin amacının, Sevr’i yeniden hortlatmak olduğu çok açıktır. Bunlar güneydoğu bölgesindeki yurttaşlarımızı sürüden ayrılan kuzu konumuna sürüklemek istemektedirler. Bunlar güneydoğu bölgesindeki yurttaşlarımıza kestaneyi ateşten alma rolünü oynatmak istemektedirler. Binlerce yıldır bir arada yaşayan kimseye etnik kökeni sorulmaksızın cumhurbaşkanı, kuvvet komutanı olan bir ülkede, özgürlük adı altında kardeşi, kardeşten ayırma cinayeti işlenmek istenmektedir. Besbelli ki emir okyanus ötesinden gelmiştir. Ancak başaramayacaklardır. 72 milleti bir sayan Anadolu hümanizması üzerinde yükselmiş bulunan ve asla ırkçılığa yer tanımayan Türkiye Cumhuriyeti’ni bu iğrenç tertibin kurbanı yapamayacaklardır. Tek bir yumruk olan halkımız, bu ayrımı bozacak bilince ve birikime sahiptir.”

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...