***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

8 Temmuz 2009 Çarşamba

TEKİRDAĞ AYDINLAR OCAĞIÇin yönetimini kınadı, hükümeti daha duyarlı davranmaya davet etti

Haziran’ ın son haftasında 3. Olağan genel kurulunu yapan ve yeniden Başkanlığa seçilen Ersin BİLMEÇ, Uygur Türklerine uygulanan zulümden dolayı ÇİN Yönetimini kınadı ve AK Parti Hükümetini, olayı savsaklamadan acil olarak üzerine gitmesini istedi.

Çin’ den sağlıklı haberler alınamıyor. Ne kadar soydaşımız katledildi belli değil, burada yapılan tam bir kıyımdır. Türkiye’ de sağduyulu her kurum, her kuruluş insanlık adına tepkisini ortaya koymalıdır. Hükümeti, medyayı, siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarının protesto tepkileri yükselmelidir ki, ÇİN yönetimi durdurulabilsin.

Aydınlar Ocağı olarak biz Çin’ i nefretle kınıyoruz. Gençlerimizin, aydınlarımızın milli meseleler üzerine yoğunlaşmalarını bekliyoruz. Susmakla hiçbir şey elde edilemez. ÇİN’ de insanlık suçu işleniyor. Cumhurbaşkanımızın ziyaretinin hemen arkasından başlatılan olaylar ve meydana gelen yüzlerce öldürme eylemlerinden sonra T.C’ ye resmen hakaret edilmiştir.

Ama Türk Birliği’ nin gerçekleşmesine hiçbir güç engel olamayacaktır. Yaşasın Büyük Türk Milleti! Yaşasın Büyük Türk Birliği!

HABER VE FOTO:GÜLAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...