***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

12 Temmuz 2009 Pazar

Erdoğan Demir, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 2 Festivale Katıldı























Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Anadolu Ajansı Keşan Muhabiri Erdoğan Demir, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde iki festivale konuk olarak katıldı.
Ailesi ile birlikte KKTC’ye giden Demir, burada 41.Geleneksel İskele ve 14.Uluslararası Halk Dansları Festivali ile Gönyeli Belediyesi 14.Uluslararası Halk Dansları ve Kültür Sanat Festivali’ne katıldı.
İskele Festivali’nde Halk Oyunları ekipleri yarışmasında jüri olan Demir, burada İskele Kaymakamı Bümyamin Merhametsiz ile İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orgun ile de görüşerek kendilerine Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın selam ve saygılarını ileterek ayrıca Keşan’la ilgili sempozyum kitabı, broşür, Hilmi Dinçer’in Saros ve Keşan Tarihi adlı kitapları ile Yel değirmeni bulunan bir biblo hediye etti. Demir ayrıca Merhametsiz ve Orgun’u 27 Temmuz 2 Ağustos 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan 7.Uluslararsı Keşan Kültür ve Turizm Festivali’ne davet etti.
Demir, İskele Festivali’nin ardından Gönyeli’ye geçerek burada Gönyeli Belediyesi 14. Uluslar arası Halk Oyunları ve Kültür ve Sanat Festivali’ne de katıldı.
Erdoğan Demir, burada da 8 Temmuz 2009 Çarşamba günü akşamı yapılan Güzellik Yarışması’nda 6 bayanın yanı sıra tek erkek olarak jüride yer aldı.
Demir, 27 Temmuz -2 Ağustos 2009 tarihleri arasında düzenlenecek 7.Uluslararası Keşan Kültür ve Turizm Festivali’ne Gönyeli Belediyesi Halk Oyunları ekibinin de katılacağını açıkladı.
9 temmuz 2009 Perşembe günü saat 10.30’da Festivale katılan Hacattepe Üniversitesi,İsviçre ve İsrail Ekipleri’nin temsilcileri ile birlikte Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli’yi de ziyaret eden Demir, burada da Benli’ye Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı selam ve saygılarını ileterek kendisine Keşan’la ilgili sempozyum kitabı, broşür, Hilmi Dinçer’in Saros ve Keşan Tarihi adlı kitapları ile Keşan Belediyesi’nin logosunun bulunduğu bir bibloyu hediye ederek Benli’yi de 7.Keşan Uluslar arası Kültür ve Turizm Festivali’ne davet etti.
Erdoğan Demir, kendisini misafir eden İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orgun ile İskele Halk Dansları Öğretmeni Özlem Kadirağa ile Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, Belediye Asbaşkanı Hüseyin Soyer Kolozali, Asbaşkan Yardımcısı Hakan Kofalı, Belediye Meclis Üyesi Alpay Gönyeli ile Gönyeli Belediyesi Halk Oyunları Öğretmenleri Adem Öksüzoğlu ve Şeniz Kaçar’a da teşekkürlerini iletti.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...