***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

2 Temmuz 2009 Perşembe

—BABAESKİ’DE EĞLENCE SEKTÖRÜNE YENİ BİR MEKÂN DAHA KATILDI…






















Eğlence sektöründe gece hayatına hız kesmeden devam eden Babaeski İlçesi, İstanbul gecelerini aratmıyor.
Ülke genelinde devam ekonomik krize rağmen Babaeski İlçesi’nde ardı ardına açılan bir birinden güzel işletmelere bir yenisi daha katıldı.
Geçtiğimiz günlerde hizmete giren, Tansa Kır Lokantası, Sevenlerin Bahçesi ve Mihrabad Cafe’den sonra, nezihi ortamı ve profesyonel personel kadrosu ile eğlence sektöründe Bahçe Pub’da yeni mekânı ile yerini aldı.
Festival alanında ki yeşillerle bürünmüş doğal ortamında ki geniş bir alana kurulu olan işletmesi ile “Yaza Merhaba Gecesi” düzenleyen Bahçe Pub, gecede yer alan sanatçıların verdiği konserlerinde müşterilerine unutulmaz, muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattı.
Sıcakların artması ile hızla etkisini göstermeye başlayan yaz sezonunda, eğlenceye düşkün olanlar, kapalı alanlarda ki işletmelerden rotaları eğlence yerlerinde yazlık mekânlara yöneltti.
Birbiri ardına açılan mekânlar arasında, 600’e yakın seçkin konukla yaza merhaba diyen “Bahçe Pub’un” sahibi Hakan Çoralı, müşterilerine sunduğu canlı müzik keyfi ve kaliteli hizmet anlayışı ile bir anda dikkatleri üzerine topladı.
Çoralı, sezona daha yeni başladıklarını belirterek, her gece ayrı bir sürprizlerinin olacaklarını kaydetti.
Gecede, Coşkun Tetik Klâs–39 ve saz arkadaşları, Saksafon ve Gitarda Fırat ve Murat ikilisi ve ayrıca konuk sanatçı olarak yer alan Babaeski’nin çok yakından tanıdığı bir isim olan Pınar Ünlü, Türk Sanat Müziği eserlerini kendine tarz farklı bir müzik yorumu ile söylemesi dinleyenlerden tam not aldı.
HABER VE FOTO:METİN KARAKUŞ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...