***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Haziran 2009 Salı

—TANSA A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE KARAYÜN GETİRİLDİ
















Kırklareli iline bağlı Babaeski İlçesi’nde kaliteli personel anlayışı ile hizmet veren ve seçkin kuruluşlar arasında yer alan Tansa A.Ş. Genel Müdürlüğüne Yalçın Karayün getirildi.
Babaeski Belediye Başkanlığının %90 çalışanlarının, %10 hissesi ile ortak olduğu kamu şirketi Tansa Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Şirketinin Genel Müdürlüğüne tecrübeli işletmeci Yalçın Karayün getirildi.
İlçe’nin Fatih Caddesi, Belediye Sarayı Pasajında ve Festival alanında ki kapalı ve açık düğün salonları ve nezihi kır restoranları ile çevre İl ve İlçe halkına zengin menü çeşitleri ile kaliteli hizmet veren Tansa A.Ş. piyasa şartlarına göre uyguladığı ekonomik fiyat politikası ile tercih edilen mekânların başında geliyor.
Tansa A.Ş. Genel Müdürü Yalçın Karayün, yaz sezonu etkisini göstermeye başlar başlamaz düğün, nişan ve çeşitli toplantı organizasyonlarında İlçe Merkezinde rotaların eğlence yerlerinde yazlık mekânlara yöneldiğini belirtti.
Karayün, konuşmasında daha sonra şunları kaydetti; “Çevre İlçelerimize göre nezih bir ortama sahip İşletmemizde seçkin konuklarımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Yaz sezonunun başlaması ile yeni hareketlenen piyasa şartlarına göre uyguladığımız ekonomik fiyat politikası müşterilerimizi oldukça cazip gelmektedir. Tabii bunun sonucunda da sezon içerisinde yoğun bir rezervasyon talebi beklemekteyiz.”
HABER VE FOTO:METİN KARAKUŞ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...