***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Haziran 2009 Salı

ÇORLU TSO BAŞKANI ÖZLEM YEMİŞÇİ DEVLET BAKANI SELMA ALİYE KAVAF İLE BİRARAYA GELDİ


Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ ve Çorlu TSO Başkan Yardımcısı Serdar OĞUZ; Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye KAVAF’ın daveti üzerine 09 Haziran’09 Salı günü kendisini makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Cumhuriyeti Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye KAVAF, Türkiye’de ilk kez Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları ilk kadın Başkanı ile tanışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ’ye görevinde başarılar diledi.
Bakan KAVAF, ‘Hedefimiz daima, ülkemizin her köşesindeki insanımıza hizmet götürmektir. Ülkemize ve Milletimize hizmet etmekten mutluluk ve gurur duyuyorum. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası her zaman bizlere ulaşabilir” dedi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ, Devlet Bakanı Selma Aliye KAVAF’a tebriklerini ve davetlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları hakkında bilgiler sundu.

Türkiye aile profilleri ve kadın hakları ile ilgili görüşlerinde dile getirildiği ziyarette Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye KAVAF’a, Çorlu TSO Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ, anı olarak bir Atatürk portresi sundu.
HABER VE FOTO:ERDAL AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...