***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

17 Haziran 2009 Çarşamba

S. S. Yeni Çorlu Kooperatifi Başkanı Erol Şengelir;Adalet Yerini Bulacaktır


Aylardır Tekirdağ Çorlu arasında yaşanan kıyasıya rekabetin ardından diğer firmanın Tekirdağ Bölge İdare Mahkemesine açtığı davayı kazanmasının ardından Danıştaya başvuran S. S. Çorlu Yeni Kooperatifi Başkanı Erol Şengelir, Adaletin yerini bulacağını söyledi.
Uzun yıllardan bu yana Çorlu Tekirdağ arasında yolcu taşımacılığı yapan tek firmanın ardından ikinci bir firmanın faaliyete başlamasıyla yaşanan rekabet her iki firmayı da mahkemelik etti. Firmalardan birinin Tekirdağ Bölge İdare Mahkemesine açtığı davayı kazanmasının sonrasında Danıştaya temyiz için başvurduklarını açıklayan S. S. Yeni Çorlu Kooperatifi Başkanı Erol Şengelir; Yaklaşık 8 ay önce çıktığımız bu yolda amacımız Çorlu halkına kaliteli, düzenli hizmet sunmaktı. Bu kriz ortamında vatandaşımızın kaldırabileceği fiyatlar ile hizmet etmek istedik. Ancak karşı firmanın asılsız iddiaları ve yılların verdiği alışkanlık, Çorlu Tekirdağ yolu bizim, biz ne dersek o olur zihniyeti ve gözlerini bürüyen para hırsı düzenli çalışmamızı engelledi. Ancak bizler bu yola çıkarken yapılması gereken tüm resmi müracaatları gerekli kurumlara yaptık ve plakalarımızı öyle aldık. Bizler bu hizmete başlayarak adeta taşımacılığın nasıl yapıldığını öğrettik, hizmetin nasıl yapılması gerektiğini gösterdik. 2009 model araçlar ile düzenli saatlerde seferler ve en önemlisi insana değer vererek, 5 TL olan fiyatları önce 3 TLye sonrada 1 TLye düşürdük. Şimdi soruyorum, madem bu fiyatlar sizleri kurtarıyordu, neden yıllarca vatandaştan 5 TL aldınız? dedi.
Mahkemenin verdiği karar nedeniyle yaklaşık 1 ay faaliyetlerini durduracaklarını söyleyen Şengelir;Bunu fırsat bilerek fiyatları hemen 5 TLye çıkardılar, Mahkemenin kararına saygı duyuyoruz. Çorlu halkına, bizler Yeni Çorlu Kooperatifi olarak 1 ay sonra tekrar hizmet etmekten gurur duyacağız ve sizlerin bizlere verdiği destek ile tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz diye konuştu.
Kooperatif Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Uçar ise, Bizler gerekli girişimleri yaptık. Tekirdağ Valiliği dosyamızı Danıştaya gönderdi. Temyizden çıkacak karar sonrasında 1 ay sonra yine vatandaşımıza hizmet edeceğimize inanıyoruz. Halkımız merak etmesin, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Biz geldik, fiyatlar düştü, kalite arttı; şeklinde konuştu.

KAYNAK:ÇORLU AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...