***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

15 Şubat 2010 Pazartesi

Şiirli şarkılı askere uğurlama eğlencesi

Vatani hizmetini yapmak üzere askerlik vazifesini ifa edecek olan Marmara Ereğlisi 90/1 tertip asker adayları, aileleriyle sevdikleriyle birlikte asker eğlencesi tertiplediler.
Marmara Ereğlisi Şubat celp döneminde askere alınacak 14 asker adayı vatan hizmeti yapacak olmanın mutluluğunu sevdikleriyle birlikte paylaştılar.
Marmara Ereğlisi belediye düğün salonunda yapılan asker eğlencesi, asker adaylarının şiirler ve asker şarkılarıyla isim isim salona çağırılmalarıyla başladı.
Alkışlar ve tezahüratlarla salona giren asker adayları Türk bayrağını öperek bağırlarına bastılar. Annelerinin ellerini de öperek çiçek vererek gönüllerini aldılar.
Duygulu anların yaşandığı gecede, asker anneleri evlatlarını vatana göndermenin gururunu gözyaşlarıyla süslediler.
Marmaraereğlisi belediye başkan vekili Sami Minaz ve CHP ilçe başkanı Ali Aygür’de askerlerin eğlencesine ve duygularına ortak olarak Türk bayrağı saat ve Marmaraereğlisinin amblemi olan flamadan oluşan hediye paketlerini asker adaylarına verdiler.
Gecenin geç saatlerine kadar devam eden asker eğlencesinin ardından 14 Şubat Pazar günü tüm sevdiklerinin evlerini ziyaret ederek onların da hayır dualarını alacaklar.
Gökhan Minaz, Sinan Manoğlu, Mülayim Akyol,Emre Sayrin,Erol Açan,Musatafa Demirtaş,Mustafa Alrak,Türker Karakaş,Alican Elitok,Halil Oral,Gökhan Gün,Murat Özkan,Samet Ersoy isimli asker adayları Türkiye’nin çeşitli illerinde vatan hizmeti için seve seve askerliklerini yapacaklarını bildirdiler.
HABERTRAK GAZETESİ / TEKİRDAĞ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...