***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

7 Şubat 2010 Pazar

ÇORLUNUN BAŞI SAĞ OLSUN

Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinde uzun yıllardan beri görev yapan bir dönem Çorlu Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulunan ve Çorluspor Kulübü Başkanlığıda yapan Op. Dr. Haydar KOVULMAZ beylik tabancası ile intihar ederek yaşamına son verdi. Haydar Kovulmaz 1949 yılında Kayseri’de doğdu. 1973 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Daha sonra Ankara GATA ve Çorlu Askeri Hastanesi’nde görev yaptı.1981 yılından beri Çorlu Vatan Hastanesi’nde Ortopedi Uzmanı olarak görev yapıyordu. Emekli Tabip Binbaşı 61 yaşındaki Haydar Kovulmaz, ‘Ölümümden kimse sorumlu değildir” yazılı not bıraktı.
Olay, Pazar günü saat 11.00 sıralarında Muhittin Mahallesi Bahçelievler 3 Aralık Sokak'taki Arıcı apartmanının 1'incie katında meydana geldi. . Eşinden boşandığı belirtilen Dr. Kovulmaz, yalnız yaşadığı evine aynı hastanede görevli doktor arkadaşlarını davet etti. Bir süre sonra gelen arkadaşları, zili çalmalarına rağmen kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirdi. ‘İŞLERİMİ GÜL TAKİP ETSİN’
Savcının talimatı ile olay yerine gelen polis ekipleri çilingire kapıyı açtırarak içeriye girdiklerinde, oturma odasında Kovulmaz’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Haydar Kovulmaz’ın 7.65 çapındaki beylik tabancasını başına dayadıktan sonra ateş ettiği belirlendi. Evde yapılan aramada ise ekipler, ‘Benim ölümümden kimse sorumlu değildir. İşlerimi Gül biliyor. Bundan sonra da o takip etsin’ yazılı not buldu.Yapılan incelemelerin ardından Kovulmaz’ın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Haydar Kovulmaz’ın ölüm nedenini bilmediklerini belirten Çorlu Vatan Hastanesi Başhekimi Fırat Dayanıklı, “Şuan ilçe dışındayım. Haydar hocanın ölümüne çok üzüldük” dedi. Soruşturma sürüyor.
HABER :RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...