***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

5 Ocak 2010 Salı

ÇORLU TSO BAŞKANI ÖZLEM YEMİŞÇİ; 1İNCİ GÖREVİMİZ ÜYELERİMİZİN MENFAATLERİNİ KORUMAKTIR


2010 Yılında Çorlu TSO Oda Faaliyet Belgesi Ücreti : 1 TL
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri’nin faaliyette olduklarını ispat etmek amacıyla ilgili mercilere sunmak üzere Odadan aldıkları, ‘Oda Faaliyet Belgesi’ belge ücreti, Ocak 2010 itibariyle; 1 TL olarak tespit edildi.
Konu hakkında bir açıklama yapan Çorlu TSO Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ; ‘Üye ziyaretlerimiz, Üye Memnuniyet Anketlerimiz ve Üyelerimizin sözlü talepleri çerçevesinde tekrar değerlendirdiğimiz Üyelerimizin odamızdan en fazla talep ettikleri belge olan ‘Faaliyet Belgesi’ ücretini, 1 TL olarak belirledik. 2010 yılında, ‘Oda Faaliyet Belgesi’ ücreti olarak tüm üyelerimizden 1 TL alınacaktır’ dedi.
Birinci görevlerinin Üye menfaatlerini korumak ve gözetmek olduğunu belirten Çorlu TSO Başkanı Özlem YEMİŞÇİ; 2009 yılını küresel kriz kapsamında savaşarak geçirmiş üyelerimize bir nebze dahi katkımız olacaksa bizler bunun için hazırız. Her zaman üyelerimizin yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. 2010 yılının tüm üyelerimize ve halkımıza bol kazançlar getirmesini diliyorum’ dedi.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...