***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

29 Aralık 2009 Salı

Çorlu Belediyesi Aşure Dağıttı



Tekirdağ iline bağlı Çorlu Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda aşure dağıttı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen aşure dağıtımı Atatürk Kültür Merkezi önünde yapıldı.
Aşure dağıtım programı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Güneşkaya, basın mensupları ve halkın katılımıyla gerçekleşti. Öğle namazından sonra Süleymaniye Camii’nden çıkan ve Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan vatandaşlara aşure ikramında bulunan Baysan, muharrem ayının önemine değindi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Baysan, “Muharrem ayı münasebetiyle halkımıza aşure ikramında bulunuyoruz. Cumhuriyet Meydanı’nda 5000 kişiye aşure dağıttık. Çarşamba günü Sağlık Mahallesi pazarında 4000 kişiye aşure ikramında bulunacağız,” diye konuştu.
Öte yandan Tekirdağ Yolu üzerinde bulunan Çorlu Belediye Hizmet binasında da stant kurularak belediye çalışanlarına ve vatandaşlara aşure ikram edildi.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...