***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

20 Kasım 2009 Cuma

Keşan İlçesinin Kurtuluş Balosu Muhteşem Geçti…








Edirne iline bağlı Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıldönümü nedeniyle Keşan Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Balosu Muhteşem geçti.
Saat 19.30’da Köşk Düğün Salonu’nda başlayan baloya Edirne Milletvekilleri Rasim Çakır, Bilgin Paçarız, Cemaleddin Uslu, Keşan Kaymakamı Metin Borazan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile siyasi parti temsilcileri, demokratik kitle örgütleri temsilcileri ve 1000’e yakın vatandaş katıldı.
Sunuculuğunu Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan demir’in yaptığı baloda açılış konuşmasını yapan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, geceye katılanlara “hoş geldiniz “ diyerek, “Bugün kurtuluşumuzun yıldönümünü hep birlikte coşku ile kutluyoruz. Bu coşkumuza katılan herkese teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum “dedi.
Gece Raif Perçin ve arkadaşlarını fasıl müziği ile başladı. Ardından Grup Kriminals sahne aldı.
Daha sonra Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık 1 aydan bu yana çalışmalarını sürdüren 18 yaş üstü Halk Oyunları ekibi ilk kez gösterilerini sundu.
Gösterinin ardından Raif Perçin ve arkadaşları yeniden sahne aldı. Bunun ardından sahneye Keşan Belediyesi’nce Keşan’da bir ilk olarak oluşturulan 35 Yaş Üstü Halk Oyunları Ekibi gösterilerini sundu. Bu ekip izleyenler tarafından büyük alkış topladı. Ekibin gösterisinin ardından sahneye gelen konuklarda ekiple birlikte oynadılar.
Bu ekibin gösterisinin ardından sahneye gelen Zekai Tunca’da güzel parçalarla geceye katılanları mest etti.
Tunca konseri sırasında baloya katılan Keşanlı sanatçı Ayşe Engin Arslanca’ yı sahneye davet etti.
Arslanca’ da söylediği güzel parçalarla baloya katılanları coşturdu.
Ardından Arslanca, geceye katılan diğer Keşanlı sanatçı Serkan Çağrı’yı sahneye davete etti.
Özcan, Tunca, Arslanca, Çağrı, Raif Perçin ve Grup Kriminals adına Aykut İşçen’e geceye kattıkları renkten dolayı çiçek hediye etti.
Daha sonra Özcan ve Arslanca Çağrı’nın klarneti eşliğinde bir “Mavrova” adlı Rumeli Türküsü’nü seslendirdi.
Balo gece geç saatlere kadar neşe içinde sürdü.
HABER VE FOTO:GÜLAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...