***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

31 Ekim 2009 Cumartesi

Yunuslar Göreve Hazır


Tekirdağ ilinin Çorlu Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından başlatılan kampanya sonucu toplanan bağışlarla Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere alınan 5 adet motosiklet Çorlu`ya geldi.
Oluşturulan motosikletli polis timleri kısa süre devam edecek eğitimin ardından Çorlu sokaklarında göreve başlayacak.
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Çorlu Motosikletli Polis Timi Kurma Kampanyası’nın Çorlu Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği öncülüğünde yürütüldüğünü anımsatarak; “Toplanan bağışlarla 5 adet motosiklet Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne kazandırıldı. Yunus timlerinde görevlendirilecek olan personel alacağı eğitimin ardından Çorlu sokaklarında göreve başlayacak. Bu da bizim olaylara daha kısa sürede ve etkin olarak müdahale etmemizi sağlayacak. Duyarlı Çorlu halkına ve hayırsever işadamlarımıza yaptıkları katkılardan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Çorlu Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Sabri Tüler de “Daha Güvenli Bir Çorlu İçin” sloganıyla başlatılan ‘Motosikletli Polis Timi’ kurma projesi kampanyasının devam ettiğini belirterek; “Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne kazandırdığımız motosikletler için biraz daha desteğe ihtiyacımız var. İşadamları ve vatandaşlarımızdan desteklerini eksik etmemelerini diliyoruz” diye konuştu.
Çorlu Kaymakamı Ali Dursun da intibak eğitimine çıkan yunus timlerinin kullanacağı motosikletleri inceledi ve Emniyet yetkililerinden bilgiler aldı. Kaymakam Dursun, yunus timlerinden kazasız, belasız görev yapmalarını diledi.
KAYNAK.ÇORLU AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...