***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

20 Ekim 2009 Salı

Tecavüz iddiası

Tekirdağ’da yetiştirme yurdunda kalan 3 çocuğun, bir başka çocuğa zorla tecavüz ettiği iddia ediliyor. Tekirdağ Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Erkek Öğrenci yurdunda 12 yaşındaki D.Y, C.A, ve S.Ç’nin, 14 yaşındaki A.U’ya fiili livatada bulunduğu iddia edildi.
14 yaşındaki O.U isimli erkek öğrencinin 9 ay önce yurtta kalan 12 yaşındaki 3 arkadaşı D.Y, C.A, ve S.Ç tarafından cinsel istismara uğradığı iddia edildi.
İddiaya göre merkeze bağlı tatil beldesi Kumbağ’da bulunan sosyal hizmetler tesislerine yaz kampı için giden erkek öğrencilerden A.U burada 3 arkadaşı tarafından zor kullanarak fiili livataya uğradığı aktarıldı.
O.U’un olayı yurt yetkililerine anlatması üzerine polise şikayette bulunuldu. Şikayet üzerine cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Cumhuriyet savcılığı tarafından ifadesine başvurulan O.U 3 arkadaşı tarafından ilişkiye zorlandığını söyledi. Diğer 3 çocuk ise suçlamayı kabul etmedi. İfadelerinin ardından yaşları küçük olan 3 çocuk cumhuriyet savcılığı tarafından serbest bırakıldı. 3 çocuk hakkında cinsel istismar iddiası ile Tekirdağ 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.
KAYNAK:TRAKYA GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...