***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

10 Ekim 2009 Cumartesi

Çorluda Tefeci Operasyonu 17 Kişi Göz Altında

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri sabah saatlerinde Çorlu, Çerkezköy ve İstanbulda eş zamanlı operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyondaSuç örgütü kurmak suretiyle tefecilik yapmak iddiasıyla 17 kişiyi gözaltına aldı. Çok sayıda şikayetçinin Emniyet Müdürlüğüne başvurarak ifade vermesinin ardından soruşturma başlatan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri sabah saatlerinde düzenledikleri eş zamanlı operasyon ile Çorlu, Çerkezköy ve İstanbulda 17 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda senet ve çek ele geçirilirken, yapılan aramalarda silah bulunduğu da öğrenildi. Mağdur vatandaşların şikayeti ile harekete geçen polis ekipleri gözaltına alınan şahısların suç örgütü kurarak tefecilik yaptıklarını belirledi.
Düzenlenen eş zamanlı operasyon sırasında bir eve baskın yapan polis ekipleri, 3. kattan aşağıya atlayarak kaçmaya çalışan şahsıda kıskıvrak yakalayarak etkisiz hale getirdi. Evin 3. kat camından atlayarak kaçmaya çalışan şahsın yaralandığı ve belinin kırıldığı öğrenildi. Çorlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan zanlı ile ilgili soruşturma sürüyor.
Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyona gizlilik kararı alındığı belirtilirken, gözaltına alınan 17 kişinin Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorguları devam ediyor.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...