***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

14 Ekim 2009 Çarşamba

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Atilla Arıksoy basın ile bir araya geldi

AK Parti İlçe Başkanı Atilla Arıksoy Çorlu basını ile bir araya geldi. İlçe binasında bir basın toplatısı düzenleyen Başkan Arıksoy “AK Parti olarak Çorlu da bulunan sıkıntıları tek tek ortadan kaldırmak için buradayız. AK Parti halkın partisidir” dedi. Arıksoy ayrıca, yoğunluktan dolayı yeni yönetim olarak basın ile bir araya gelemediklerinide belirtti. AK Parti kongresinin ardından ramazan ayını yoğun bir tempoda geçirdiklerini belirten Arıksoy, “bu yüzden tanışmamız biraz geç oldu “dedi
Partimize yeni üyeler kazandırdık. Türkiye’nin her ucunda birer üyemiz var Türkiye mozağini dağıtmamaya özen gösterdik dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Atilla Arıksoy, Çorluda en büyük sorun haline gelen trafik sorununa çare arayacaklarını da belirterek “bunun yanında çöp, alt yapı ve arıtma sorunlarına da değineceğiz. Ergene’ye akan pis suları arındıracağız . Ergene eski güzel günlerine kavuşacak. Çorlu da bir çok şey eksik. Bu eksiklik daha önceki belediye başkanlarından kaynaklanıyor” dedi.
Başkan Şerefli yolu için Ulaştırma Bakanından söz alındığını ve en kısa zamanda bu yol için çalışmalarının olacağını, belirterek yolun ivedilikle çift şerite çıkarılması konusunda çalışmalar yapacaklarını belirtti.
HABER VE FOTO:Samet AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...