***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

8 Eylül 2009 Salı

Çorlunun Divası Ahmet Türkiyenin Yeni Yıldızı Yarışmada Birinci Oldu

Show tv de yayınlanan İllede Roman Olsun yarışmasına katılan Trakyalı bir roman olan ve Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde doğan Diva Ahmet; Türk Sanat Müziği tarzı şarkılar söylüyor. Yarışmadan önce de pek çok defa sahne alan sarkıcı şarkıları okuyuş stilinden dolayı Bülent Ersoy ile kurulan benzerlik nedeniyle müzisyen arkadaşları tarafından diva lakabı ile çağrılıyor. Oldukça iddialı bir yarışmacı olan Diva Ahmet'in gönlünde yatan arslanlardan biri de Bülent Ersoy ile düet yapabilmek.
Yarışmanın ilk haftalarından beri yükselen performansı ve söylediği birbirinden eşsiz ve güzel parçalar ile tüm Türkiye’nin kalbine taht kurdu. Her hafta yayınlanan yarışmada Diva Ahmet’i destekleyenler televizyon ekranlarından ayrılmadı.
Yarışma içerisinde Jüri üyeleriyle pek fazla yıldızı barışmayan Diva Ahmet, sms oylarıyla jüriye nispet yaparak ben bu yarışmadan birinci ayrılacağım sinyalleri veriyordu. Daha önceden de sahne performansı olan Diva Ahmet sırasıyla Çorlu, Tekirdağ, Lüleburgaz ve cunda adasında sahne almış ve çok beğenişmişti.
Nitekim ki öyle oldu geçtiğimiz hafta sonu yayınlanan yarışmada Final heyecanında iki birinci vardı. Bunlardan biride Çorlunun parlayan yıldızı Diva Ahmet oldu. Bir diğer birinci Çifte kumrular ile yarışmanın para ödülünü paylaşan Diva Ahmet yarışmadan 15.00 TL ödül alarak ayrıldı.
HABER VE FOTO: Samet AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...