***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

22 Haziran 2009 Pazartesi

Vali Coş'tan Adliye ve Belediyeye veda ziyareti




Resmi Gazetede yayınlanan son valiler kararnamesi ile Aydın Valiliği görevine atanan Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Kırklareli’nde veda ziyaretlerine devam ediyor.

İl Merkezinden ilçelere, beldelerden köylere, vatandaşlardan esnafına kadar Kırklareli’ne arz-ı veda eden Vali Hüseyin Avni Coş, son olarak Kırklareli Adliyesi ve Kırklareli Belediyesine Arz-ı Veda da bulundu.

İlk olarak Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci ve Ağır Ceza Reisi Hayri Uzel’i makamlarında ziyaret eden Vali Coş, Adliye personeli ile de vedalaştı.

Vali Hüseyin Avni Coş, daha sonra Kırklareli Belediyesine geçerek Başkan Çağlayan’ı makamında ziyaret etti.

Kırklareli Belediyesinin ve personelinin Valilik görevi süresince göstermiş olduğu teveccüh, uyumlu çalışımı ve saygılarından dolayı teşekkür eden Vali Coş, Kırklareli’nin ve Kırklareli halkının kendisinde ayrı bir yeri olduğunu, Kırklareli’ni hiçbir zaman unutmayacağını ifade etti.

Başkan Çağlayan da, Vali Hüseyin Avni Coş’un Kırklareli’ne yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı, özellikle Organize Sanayi Bölgesi, Duble Yol Çalışmaları, Kırklareli Üniversitesi gibi büyük yatırımlar için Kırklareli halkı adına minnet ve şükranlarını ifade etti.

Başkan Çağlayan ve Belediye Personeli Kırklareli Belediyesine Arz-ı Vedada bulunan Vali Hüseyin Avni Coş’u kapıda karşılayıp, kapıya kadar uğurlayarak minnet ve şükranlarını da gösterdi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...