***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

14 Haziran 2009 Pazar

Keşan Belediyesi’nin 6.Tatile Merhaba Şenliği Yapıldı…





































Keşan Belediyesi’nin geleneksel olarak Aktif Spor İşbirliği ile düzenlediği Tatile Merhaba Şenliği’nin 6.sı 12 Haziran 2009 Cuma günü akşamı yapıldı.
Saat 21.00’de Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde başlayan ve sunuculuğunu Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir’in yaptığı geceyi Keşan Kaymakamı Metin Borazan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan,Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile çok sayıda vatandaş izledi.
Gösterilerden önce bir konuşma yapan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, “Keşan Belediyesi olarak 6 yıldan bu yana bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliklerimizde Atatürk’ün çağdaş ve modern Türkiye’sine uygun olarak çocuklarımız gösterilerini sunuyorlar. Ben bu etkinlikte görev alan tüm öğretmenleri ve çocukları kutluyorum. Karnelerini alarak tatile giren tüm çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum “dedi.
Özcan’ın konuşmasının ardındanBale Grubu, Minikler Grubu, Şirinler Grubu,Ritmik Jimnastik Grubu,Güneş Grubu, Elit Grup veRumeli Grup gösterilerini sundular.
Gösterilerin ardından Keşan Kaymakamı Metin Borazan ile Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Kurs öğretmenleri Sacide Ökten, Ali Ökten, Mürvet Buruk, Korçan Baytar ve Aylin Çınar’ı kutladılar ve çiçek hediye ettiler.
HABER VE FOTO.ERDAL AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...