***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Haziran 2009 Çarşamba

Festivalde görev alacak gönüllülerle toplantı yapıldı…







27 Temmuz-2 Ağustos 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan Keşan 7.Kültür ve Turizm Festivali’nde gönüllü olarak görev alacaklarla dün (24.06.2009) bir toplantı düzenlendi.
Saat 14.00’te Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Keşan Belediye Meclis Üyesi Serdar Dinçer, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın, Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir ile festivalde görev almak isteyen 42 gönüllü katıldı.
Toplantıda konuşan Ayşegül Arslan Aydın, bu festivalde gönüllü gençlerin çok önemli bir yer tuttuğunu belirterek “ Festivalimize katılan yabancı ekipler ve diğer etkinliklerde görev alarak onlarla ilgilenmeniz çok önemli. Bu festival Keşan’ın festivali bu yüzden bu festivale herkes katkı vermelidir. Sizlerin de yıllardan beri verdiğiniz desteğe teşekkür ederiz” dedi.
Daha sonra gruplarda ve diğer etkinliklerde görev alacaklar belirlendi. Gönüllülerle daha sonra bir toplantı yapılacağı da açıklandı.
Keşan 7.Kültür ve Turizm festivali’ne CIOFF’un (Dünmya Folklor Festivalleri Birliği) girişimleri ile İspanya, Endonezya, Makedonya, Ukrayna,Yunanistan, KKTC ve Karadağ’dan ekipler katılacak.



HABER VE FOTO:RAMADAN KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...