***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

17 Aralık 2009 Perşembe

Yeni Hal Binası’ndaki işyerlerinin ihalesi yapıldı…


Bir süre önce yapılan ve astronomik rakamlar nedeniyle ihaleyi kazananların ihaleden çekildiği yeni Hal Binası’ndaki işyerlerinin ihalesi tekrar gerçekleştirildi.
Saat 15.00’te Encümen Toplantı Odası’nda başlayan ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın başkanlığında, encümen üyeleri Ercan Ersoylu ve Mitat Beyazoğlu ile Mali Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Feyzi Engin, Mali Hizmetler Müdürü Levent Keçimen ile Yazı İşleri Müdürü Sevil Çevik’ten oluşan Encümen huzurunda ilk olarak Lokanta ihalesi gerçekleştirildi.
Müzeyyen Uzun’un tek başına girdiği ve 250 TL muammen bedelle başlayan ihaleyi Uzun 260 TL ile kazandı.
Daha sonra Hasan Yolcu ve Hıfzı Kuşku’nun katıldığı ve 500 TL’den başlayan kahvehane ihalesinde, Yolcu fiyatı 750 TL’ye çıkarınca ihale encümen tarafından iptal edildi.
Mustafa Kantar ve Fatma Koşan’ın katıldığı büfe ihalesinde Kantar tarafından fiyat 505 TL’ye geldiğinde yine ihale encümen tarafından yüksek rakamlara ulaşılması nedeniyle iptal edildi.
Son olarak yapılan depo ihalesinde de 8 depodan 3’üne alıcı çıktı.500 TL muammen bedeli olan 3 numaralı depoyu Şakir Kızılçık, 5 numaralı depoyu Yüksel Ayhan ve 6 numaralı depoyu da Nusret Koyuncu 510 TL fiyatla ihaleyi kazandılar.
Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, iptal edilen büfe ve kahvehane ihalesinin ne şekilde nasıl tekrar yapılacağını veya ne şekilde kiralanacağının da önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtti.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...